Home / 0
Loading Events

Concert Povesti cu Dor, Ioana Maria Ardelean si Aurel Mustatea

Calea Victoriei 153
December 12, 2018 @ 7:00 pm - 10:00 pm
  • This event has passed.

Ne e mereu dor de câte ceva sau de cineva. De un cer de august plin de stele, de gustul cireșelor coapte, de poveștile spuse la gura sobei, iarna târziu, de zâmbete, de mirosul pământului reavăn, primăvara după ploaie. De ochii lui. De glasul ei. Starea de dor are mereu de-a face cu timpul, cu traiectul lui liniar, cu această curgere continuă, nezdruncinată, ireversibilă.

Există însă locuri magice în care timpul acesta mărginit și atât de familiar își schimbă structura, sensul, făcând posibile regăsirea, reîntoarcerea. “Povești cu dor” deschide porțile spre un altfel de tărâm plin de vrajă, un spațiu-timp al descoperirii și regăsirii, imaginat prin cuvinte și cânt.

“Povești cu dor” nu va fi doar un recital de folclor cu pian, ci o călătorie imaginară printre izvoare cu ape limpezi, grădini cu nuci, nopți de așteptare și căutări. Vom pribegi puțin printre stele, pentru a coborî apoi spre tainice izvoare lăuntrice, să le ascultăm șipotele și să le pătrundem poveștile.

Și ca orice drum care are nevoie de un loc de unde să înceapă, vă așteptăm la KUNSTRAUM 153, un club inovator al artiștilor, inspirat de un spirit de aventură și de o perspectivă multiculturală. Un loc în care e ușor să te simți ca acasă. De aici pornim… Unde ne va purta cântecul, vom afla fiecare dintre noi miercuri, 12 decembrie 2018.
Va cânta povești cu dor Ioana Maria Ardelean, acompaniată la pian de prof. Aurel Mustățea.

Deschidem porțile la ora 19.00.
Intrarea este liberă, iar noi vă așteptăm cu pâine și vin.

Details

Date: December 12, 2018
Time: 7:00 pm - 10:00 pm
Event CategoryEvenimente Anterioare

Venue

Venue Name: KunstRaum153
Address: Calea Victoriei 153
Bucuresti, Bucuresti 010072 Romania

+ Google Map
Phone: 0732393393
Website: kunstraum153.ro